zondag 18 maart 2012

The Yangtze River Pearl


In meditation, neither despise nor cherish the thoughts that arise.

-Bassui

1 opmerking:

  1. Astropoort Online en Mystic WorldLine hebben gedurende tientallen jaren een zeer goede naam opgebouwd op het gebied van vertrouwen, integriteit, objectiviteit, vakkundigheid, zuiverheid en geloofwaardigheid.

    Onze ervaring in de wereld van ‘anders dan het normale’, werd in 2009 het solide fundament van onze OPTA geregistreerde telefonische hulpenadvieslijn, waar onze organisatie en consulenten een bijzondere positie en belangrijke schakel in en binnen het sociaal maatschappelijke aspect van onze hedendaagse samenleving vervult.

    Astropoort werkt met integere, ervaren en zuivere medewerkers, die gezamenlijk meerdere disciplines binnen het parapsychologische en paranormale spectrum beheersen en vanuit het hart openstaan om mensen te helpen, ongeacht afkomst, religie of cultuur.

    Zijn er vragen die u bezighouden, worstelt u met iets uit uw verleden of zit u even niet lekker in uw vel?

    Bel dan naar één van onze deskundige consulenten, want de deskundige Astropoort consulent geeft u inzicht, antwoord en draagt oplossingen aan waardoor u positiever en bewuster in het leven komt te staan.

    Astropoort Online onderscheidt zich en dat maakt ons uw integere gesprek en vertrouwenspartner. Wij streven naar zuiverheid, eerlijkheid, duidelijkheid en transparantie; Onze consulenten zijn er om u te helpen met adviezen waar u iets aan hebt en waarbij u niet eindeloos aan een lijntje wordt gehouden.

    Zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag helpen onze consulenten mensen op een zeer integere, zuivere en vertrouwensvolle wijzen aan antwoorden op de vele vragen en problemen die onze hedendaagse maatschappij vandaag de dag met zich meebrengt.

    U zoekt integere, deskundige hulp?

    De Astropoort consulent is online beschikbaar en wanneer u het boxnummer van uw consulent weet, bel naar 0909-0506 en vanuit Belgié naar 0903-40091, gevolgd door 1 en het 2-cijferige boxnummer van de consulent die u wenst te spreken.

    U spreekt binnen enkele seconden met uw consultent.

    BeantwoordenVerwijderen